Cum sa imi organizez nunta singura?

Cum sa imi organizez nunta singura?

O intrebare foarte buna! Cum sa iti organizezi nunta singura? De la aceasta intrebare vin si alte intrebari.

  • Ti-ar face placere?
  • Ai timp suficient?
  • Te simti in siguranta cand totul trece prin mana ta?

Daca raspunsul este Da, la intrebarile de mai sus, clar poti sa iti organizezi nunta singura.

Sunt Dana Rosu wedding planner si ani de zile am profesat ca Wedding planner profesionist. Adesea la cursuri, la workshopuri, printre cunoscutii mei, sau cunoscutii mirilor mei, am primit aceasta intrebare. Atunci mi-am dat seama ca sunt persoane pasionate si carora le-ar face o mare placere sa isi organizeze nunta proprie.

Toate ca toate, doar ca majoritatea nu au mai organizat evenimente inainte de nunta lor. Ce-i de facut? care sunt pasii principali? 

Cu toate intrebarile venite de-a lungul anilor, am realizat acest curs pentru mirese Nunta fara Stres dar si pentru viitorii organizatori de evenimente. Cat de bine este sa ai un plan, o idee de la care sa dezvolti o nunta ca in povesti.

N-as vrea sa nu ceva in organizarea nuntii mele? Cum sa imi organizez nunta singura? Cat de fain ar fi sa am o Nunta fara stres ?

Ei bine, cu acest curs Nunta fara stres, creat special pentru miresele, cu putina bunavointa si implicare din partea ta ca mireasa, e mai greu sa uiti lucruri. 

Mi-ar fi placut enorm de tot sa am si eu acces la atatea informatii pretioase, atunci cand m-am casatorit. Important e ca voi le aveti, aveti aici toate instrumentele potrivite sa va organizati nunta voastra, adica o Nunta fara stres.

Pregateste-te de curs atunci cand ai timp, cand ti se potriveste. Reia cursul Nunta fara Stres ori de cate ori doresti, pune intrebari si noteaza-ti raspunsurile. 

Nu e greu deloc cand esti ghidata. O sa fac lunar o workshop unde voi raspunde intrebarilor voastre. Ce poate fi mai placut si mai eficient? 

Sunt aici sa-ti raspund la orice intrebari ai avea!

Cu mare drag,

Dana